NEWS

News from the site: Colen headquarters

The renovation and extension of the ‘Entreprises Colen’ headquarters in Jodoigne is finished. Due to a steady growth the Entreprises Colen definitely needed an extension of its office building. The Colen team wanted to express the traditional know how and the contemporary skills of the company through the new façade. SumProject has created a new façade using massive Moabi wood and blue hardstone which, through its expression, not only unifies the existing and the new buildings, but it also responds to a contemporary and dynamic image of the company. With its fixed solar filters and framed views to the open countryside the new façade also offers an optimal user comfort.

Renovation of 'Wintercircus' has started!

The first phase of the renovation works of the ‘Wintercircus’ in Ghent recently started. The former ‘Wintercircus’, which later had become the ‘Garage Mahy’, is now being transformed into a multifunctional hub closely related to the new library 'De Krook'. The central void of the circus will function as a public square and meeting place, while the surrounding volumes will include offices linked to creative innovation, a bar, a restaurant, an underground concert hall, even a roof terrace,... The main focus of this first phase is the reinforcement of the structure underneath the former circus ring, in order to accommodate the future concert hall, as well as the implementation of a BEO field. T

SumProject + SumResearch

90 boulevard de Waterloo Brussels

+32 2 512 70 11

|

|

|

©Sum 2016-2020