NEWS

Wintercircus in 'Plan Magazine'

Plan Magazine dedicated an article to the re-conversion of Ghent's 'Wintercircus'. The building will host an interesting mix of functions with office spaces linked to creative innovation, an underground concert hall, a restaurant and creates a public connection towards the new library. SumProject, in collaboration with Baro, is executive architect for the renovation, which is part of the larger urban renewal project 'De Krook'. You can read the article here (in dutch).

New eye-catcher for bike parking 'De Brouckère

The shed above the entrance of the bike parking in the metro station ‘De Brouckère’, underneath the square with the same name, has been put in place! A nice piece of design and engineering by SumProject and BGroup-Greisch, part of our Brussels_Low_Line project which is transforming the historic center of Brussels.

SumProject + SumResearch

90 boulevard de Waterloo Brussels

+32 2 512 70 11

|

|

|

©Sum 2016-2020