top of page

Sum @ Open Wervendag 2016


On Sunday May 22, the 10th edition of ‘Open Wervendag’ will take place. During this event you can visit the construction site of the new learning centre for adults in Kortrijk, designed by SumProject. The learning centre is located at ‘Kortrijk Weide’, a new neighbourhood adjacent to the city centre. The construction of the campus will be ready in December.

More info on:

Op zondag 22 mei vindt de 10de editie van Open Wervendag plaats. Het nieuwe Centrum voor VolwassenenOnderwijs, een ontwerp van SumProject, is één van de meer dan 200 deelnemende werven. Het CVO imaakt deel uit van Campus 'Kortrijk Weide', een ambitieus stadsproject waar o.a. een nieuw stadspark, zwembad, fuifzaal,… ontwikkeld worden. Eind 2016 zal het CVO klaar zijn en zo’n 6.000 cursisten ontvangen.

Meer informatie over Open Wervendag op:


bottom of page