top of page

Management Assistant? Sum is looking for you!


SumProject + SumResearch is voor de verdere uitbouw van het team op zoek naar een extra Management Assistant / Secretaresse. Als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Directie.

Jouw rol: Je komt terecht in een ervaren en hoog aangeschreven team. Jouw taken zijn o.a. het beheren van de agenda's, telefoons beantwoorden, e-mails behandelen, onthaal van bezoekers.

Verder behoren deze taken ook nog tot jouw pakket : - Organiseren van interne en externe vergaderingen - Uitschrijven & lay-out briefwisseling - Zakenreizen boeken

- Voorraadbeheer kantoormateriaal, bestellingen en kassa - Klassement / bijhouden adressenbestand - Opvolgen aanwezigheidsregistratie en verlofplanning

Jouw profiel:

De ideale kandidaat voor deze vacature is onmiddellijk beschikbaar en heeft reeds enkele jaren ervaring in de bouwsector/architectenwereld. Verder beschik je over de nodige interesse en beheers je zeer goed het Nederlands, Frans en Engels, zowel geschreven als gesproken. Ook kan je vlot overweg met het Office pakket. Als Management Assistant wordt verwacht dat je flexibel bent, dat je zelfstandig te werk kan gaan, dat je discreet bent en dat er op je gerekend kan worden.

Ons aanbod: Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Als Management Assistant ontvang je een motiverend loon, aangevuld met Ecocheques , Groeps-en Hospitalisatieverzekering en ADV-dagen.

Werkplaats: Brussel met vlotte bereikbaarheid zowel over de weg als met openbaar vervoer.

Kandidaturen (motivatiebrief & cv) richten aan:

SumProject + SumResearch Waterloolaan 90 1000 Brussel brussel@sum.be www.sum.be

Na een eerste selectie worden de weerhouden kandidaten uitgenodigd voor een procedure met aangepaste expertise- en assertiviteitstoets.

Vertrouwelijke behandeling gegarandeerd.


bottom of page